LifeStyle Laboratory

Challenge yourself every day to live a charged life. http://lifestylelaboratory.org/

Investera i dig själv när börsen känns osäker.

Jag har nu i stort sett helt gått ur börsen. Den främsta anledningen är att vi är på gång att köpa vår första lägenhet. Jag tycker det känns tråkigt att inte ha några diagram att titta på dagarna och jag får lite panik av att alla pengar bara ligger och ruttnar på ett sparkonto, samtidigt som lägenheterna vi tittar på skjuter iväg i pris till nivåer där vi inte kan vara med och leka.

Men hur ska jag investera utan att ta risker på en svajjig börs? Jo, jag kom på att jag fanimej ska investera i mig själv.

Jag har sedan årskiftet börjat lära mig kinesiska på egen hand. Jag har kommit en bra bit genom ljudkurser, appar och böcker. Men jag kände att det var dags att ta studierna till nästa nivå. Jag hittade en site som heter Italki.com och där kan man köpa privatlektioner.

Så nu har jag valt att en viss del av mitt sparande ska gå till att investera i mig själv. Det är en del av mitt större livsmål som är att ständigt lära mig ny saker. Så just nu inversterar jag i mina kinesiskakunskaper och har privatletioner en gång i veckan.

Nästa steg är att börja gå på seminarier.. Men det ska jag berätta mer om en annan dag.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: