LifeStyle Laboratory

Challenge yourself every day to live a charged life. http://lifestylelaboratory.org/

Portföljrapport

 
Det här var ju inte så roligt. Börsen har börjat svajja och min pyttlilla aktieporfölj har fått sin första rejäla nergång. Jag ser det som en bra erfarenhet att få känna på min första ordentliga nergång. Jag har inte så mycket pengar i aktier än så länge och håller mest på att samla erfarenhet från aktiemarknaden så att jag kan göra bra investeringar när jag väl har större kapital. 
 
Här är i allafall en liten överblir av hur året sett ut för mig so far. En sak är säker; Aktier är jävligt spännande och en skön vardagskrydda. 
 
Taggar: aktier, avanza, börsen, coldzyme, enzymatica, frompipe software, is i magen, nu rasar aktiemarknaden, nybörjarportfölj;

Minimalism: Sälj onödiga prylar på Tradera

Jag har under en tid försökt får bort onödiga saker ur mitt liv. Både sånt som tar plats och sånt som tstjäl tid. Facebook är nog det bästa jag gjort mig av med. Det har säkert gett mig en till två timmar om dagen som jag kan göra annat med. 
En annan sak är alla prylar som ligger oanvända och skapar onödig röra och ibland till och med stress. "Åh, den boken borde jag läsa ut" och "Det där spelet spelade jag aldrig klart.. När jag jag ha tid att komma tillbaka till det?". Tidningar som man prenumerarar på men aldrig läser. Bort med allt sånt tjafs.
 
Ett steg i min process att få bort onödiga saker ur mitt liv är att jag börjat sälja av allt jag inte använder, eller som jag är klar med, på Tradera. Det blir inte många kronor per pryl, men sammanlagt har alla små aktioner blivit en liten peng trots allt. 
 
Taggar: bli rik, fuck fackbook, få mer tid till annat, minimalism i vardagen, sluta med facebook, spartips, tjäna pengar i vardagen, tjäna pengar på tradera;

Crossfit: En ny lunchaktivitet på jobbet.

På onsdag ska jag test crossfit. Trendigt värre. Jobbet betalar för ledarledd crossfit under lunchen i några veckor. Det känns väldigt kul att testa en träningsform som har högre intensitet än min vanliga löpning, yoga och styrketräning. Jag har jävligt svårt att pusha mig själv till utmattning när jag tränar själv så det här ska bli intressant! Jag får rapportera efter inledningspasset på onsdag.
Ja, jag vet... Det har blivit mycket fokus på träning det senaste. Jag lovar att jag ska skriva om att försöka bli rik snart!
Taggar: crossfit, råstyrka.;